torsdag 21 september 2017

Attefallshus bastu

Attefallshus som monteringsfärdiga byggsatser. Kontakta oss redan idag! Beställ ditt drömhus idag. Lättmonterade byggsatser. Bastu i bra kvalitet här.


Attefallshus bastu

Stort utbud av basturum i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Välkommen till BASTUSTUGAN i Boden AB. För er som redan nu går i tankarna att bygga en attefallshus eller attefallsstuga med loft, passa på nu när de nya.


Nu kan du enkelt bygga en bastu för utomhus- eller inomhusbruk. Vi har ett komplett sortiment för ditt bastubygge, alltid med fri frakt. Saknar ni gästrum och drömmer om en egen spaanläggning?


Det stora rummet har en. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Båda har kvm med rymlig bastu med utsikt, komplett badrum med dusch och toalett. Kan användas som gäststuga, sudentbosta ateljé, eller poolhus t ex.


Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Snabb leverans, oslagbara priser! Svarttjärn är en snygg och funktionell funkisbastu på hela kvm. Sidan drivs oberoende i förhållande.


Attefallshus bastu

Unna dig själv och din familj eller dina vänner en avkopplande stund i denna fristående relax med bastu och praktiskt badrum. För att få ritningarna som du. Ett attefallshus från Sorselestugan passar bra som gäststuga, förråd eller till uthyrning. Eller varför inte som ett första boende för tonåringen? Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt.


Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris. Fjällstuga, attefallshus ,. De nya reglerna för attefallshus däremot innebär att du både kan bo i huset, ha badrum och kök och till och med bastu. Tänk dock på att kontakta byggnadsnämnden för att höra av som gäller rörande strandskyddet.


Attefallshus bastu

Längtar du efter en gäststuga, ett hemmakontor eller kanske en bastu ? Dessa experter vet hur du bäst kan använda de kvadraten. Läs om vår attefallstuga inredd med bastu i olika modeller och storlekar till vedeldad bastu. Toggle navigation Träbyggarna. Du kan flytta in direkt!


Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.