tisdag 26 september 2017

Attefallshus interiör

Attefallshus i flera olika variationer, med och utan sovloft. Beställ ditt drömhus idag. Lättmonterade byggsatser. Nu får man bygga ett hus på max kvadratmeter utan bygglov.


Vi har självklart ett standardval, men vi är mån om att våra kunder får välja fritt när det gäller interiör.

I detta attefallshus får du mer arbetsyta i köket. Ett komplett kök,fullt fungerande med plats för både spis, diskho och förvaring. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus.


Perfekt för den som gärna spendera mer tid i badrummet. Interiör med liggande träpanel i täckande vit färg. Bygg upp till kvm utan bygglov. Här är den lilla stugan som är helt ny men.


Lantliv har valt ut yteffektiva och snygga attefallshus – och ingen av dem behöver bygglov.

Huset byggs inomhus utan varken regn eller blåst och lyfts sen färdigt på plats med kranbil. Dessa kvalitetsprodukter snyggar till hemmets interiör och gör den funktionell. Den stora skillanden är att här finns en trappa upp till sovloftet. Gamla element kan täckas, kläder kan gömmas men sanningen kommer alltid fram. I denna kategori hittar du produkter inom bl.


Få hjälp med bygglovsritningar! Behöver du hjälp med bygglov eller att ändra ritningarna på Trähusets stugor kontakta Stefan Davidsson. Det är helt enkelt en byggnad på upp till kvadratmeter som får sättas upp på den egna tomten. Ett klassiskt sadeltak till utseende,. Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris.


Om man hade en trädkoja i barndomen så kommer man gilla enkelheten och kontakt med naturen som detta. En större möjlighet att ta vara på fritiden. För oss handlar attefallshus om att låta fritidslivet få ta mer plats. Precis som vårt övriga sortiment är våra.


Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt kvadratmeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.