onsdag 20 september 2017

Måla trägolv grått

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hitta lägsta priset på Golvfärg. Men med tiden har den gråa kulören blivit allt ljusare.


Vi går mot allt ljusare, nästan vitmålade trägolv idag. Vita trägolv är snyggt, ser rent ut och ger ett riktigt lyft åt rummet.

Men där du kan lika gärna måla grått. Här får du tipsen för ett lyckat resultat. Som jag skrev förra veckan så hade vi lite funderingar här hemma på att måla golvet i vårt gästrum grått och med ett mönster.


Gamla knarrande, lite ojämna trägolv ger huset karaktär. Men ska man såpskura, måla , olja, lutbehandla, vaxa eller använda lack? Och hur slipar man bort repor.


Och när min golvfärg torkat och blev den nyans som den skulle vara så blev den helt perfekt :) Svagt vackert grå. Jag fick måla två lager,.

Måla trägolvet med blank golvfärg eller lägg in ett högblankt laminatgolv. Vi ger dig råd om hur du ska lyckas på bästa sätt! Där det förut låg en tråkig laminatyta ligger nu ett vackert trägolv , målat i vita och grå rutor. Hur gick jobbet egentligen till - steg för steg? Ni är jätte många som undrat massa om detta med att måla parkett.


Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsträgolv från kända varumärken. För slitna trägolv finns det. Var noga med att använda samma system och glöm inte att tvätta bort all målartvätt innan du målar.


StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Vad ska man göra med trägolv som är fläckiga av målarfärgstänk och missfärgade av fett och smuts? Det är också en bra metod för att. Började med att måla golvet i sovrummet i mörkt grått ,. Eller täcka slitna golv med stora mattor.


Det går bra att måla istället. Såväl betong som trägolv. Att välja rätt trägolv är inte alltid lätt. Grå golv har många fördelar, här nämner vi några.


Du kan måla ditt slitna trägolv vitt, grått eller svart med golvfärg.

Läs vår steg-för-steg-guide. Boråstapeter lanserar Billie. Ny färgkarta från Jotun Lady! Rofyllt gästrum hemma hos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.