torsdag 28 september 2017

Mobil trappa

Köp utrustning till jobbet online. Se alla erbjudanden och köp nu! Hjulförsedd trappstege med plattform och säkerhetsräcke, helt i aluminium. Köp online eller ring oss för personlig service!


Mobil trappa

Blankförzinkat utförande. Räfflade halksäkra steg, stabila fötter och. Ger snabb och säker arbetsplats ovan mark. Lätt ihop- och uppfällbar.


Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med. Trappa med låsbara hjul, skyddsräcke och arbetsplattform på 500x6mm. Stor plattform (x 60cm) och stora steg (x 11cm). Klassad som bra arbetsmiljöval. Mobil trappa Laggo 6-trappsteg.


Mobil trappa

Breda och stora steg och stor plattform. Plattform och steg är försedda med rillor för. Robust och stabil mobil trappa med plattform och skyddsräcke som är tillverkat av aluminium.


Vangstyckena, med integrerade lejdare, är av anodiserat aluminium. Låg vikt även på de högre höjderna. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Köp en mobil trappa med räcke, modellen heter Proffs och trappan är tillverkad i aluminium av hög kvalitet. Välj mellan flera olika storlekar.


Mobil trappa

Lär dig bygga en trappa ! E-post- och mobil -aviseringar När du upprättar en profil på Viivilla. Specialanpassade trappor och andra konstruktioner av aluminium. Ihopfällbar trappstege med stor plattform i aluminium.


Laggo mobil trappa alu TML från Laggo Stegteknik AB. Hjulförsed ihopfällbar trappstege med plattform och säkerhetsräcke, helt i aluminium. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Mobil trappa

Enkla helhetslösningar som inspirerar ? Låt dig inspireras av trappor med en unik sammansättning och. Här är ett första stapplande försök till ritning på trappan som skall byggas till. Enklast delar du genom att klicka på dela-knappen i din mobil.


Weland AB har ett brett program av trappor och räcken för både exteriöra och interiöra applikationer. Welands välkända pressvetsade gallerdurk ingår i många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.