fredag 27 oktober 2017

Flaggstångsfundament

Handla fraktfritt hos Bygghemma. Köpa din nya flaggstång från oss idag. Vi är så övertygade om vår kvalitet att vi erbjuder en års garanti på våra flaggstänger. Flaggstångsfundament av högsta kvalité.


Strömblads egentillverkade mobila cementfundamet gör det möjligt att flagga tillfälligt eller permanent.

Hissa flaggan för de stora festligheterna och upp med vimpeln alla dagar. Så här gör du när du monterar en flaggstång! På Webers Gör-Det-Själv sidor finns det tips och beskrivningar för när du ska gjuta fundament för flaggstänger, brevlådor, staket etc.


Alla flaggstångstillbehör är noggrant utvecklade för att tåla den påfrestning de utsätts för under många år. Vi har även alla tillbehör som krävs vid uppsättning. Funderar du på att skaffa en flaggstång till villan eller sommarstugan, finns här anvisningar hur du ska montera den.


Flagmores flaggstångsfundament har på kort tid blivit marknadens mest köpta. Självklart anpassar vi fundamenten både för Pro och Nordic stängerna.

Med flaggstångsfundament kan vi erbjuda alternativ till permanent montage eller för kortare evenemang. Flyttbart flaggstångsfundament i betong som levereras komplett och är förberett för omgående montage av flaggstången. Betongfundamentet finns i två storlekar. Tjenare vad har vi för betongare på Robsoft då Har skaffat en 12m stång grävt ett runt hål på ca 70cm i diameter och ca 80cm djupt!


Både Flagmore Ljusgranen samt Fairybell. Vi har flera modeller av flaggstänger i olika storlekar. Vi har både enklare och mer exklusiva modeller. Hos oss hittar du den perfekta för just dig!


Se bilder för mer information. Orter där AlfaBryggan AB säljer och levererar Vi levererar och monterar flytbryggor, pontonbryggor, arbetsflotte, pontonhamnar, båtbryggor, badbryggor. Alla våra flaggstänger har års garanti. Flagghusets flaggstänger är genomtänkta i minsta detalj och tillverkade av skickliga hantverkare. Har köpt en liten gård med bl.


Hittade flaggan, vimpeln och toppkulan i huset. Men stången blev gammal för många år sedan. Adelas tillbehör täcker behovet inom alla våra produktområden.


Här är ett axplock ur vårt sortiment.

Kontakta oss eller våra återförsäljare. En vedertagen regel är att en tredjedel av flaggstången ska vara över husets taknock. Det kan också vara bra att ta hänsyn till träd i närheten och till.


På flagghuset kan du köpa flaggor, flaggstänger eller låta oss trycka beachflaggor, banderoller mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.