onsdag 11 oktober 2017

Montering av takstege

Montering av takstege

Se alla erbjudanden och köp nu! Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Söker du efter Takstege ? Nu , även lägre pris! Angående montering pratade. Används också till takstegar med annan typ av.


Snabbfästet är speciellt utvecklat för montering vid takfot och andra ställen. För montage av takstege och takbrygga i takfall. Montering på tak med PVC,. Utöver takstegar kan du även hitta andra produkter och tillbehör som behövs för montering av stegen.


Välj en takstege från vårt sortiment och du kommer inte. Ett stort utbud av både permanenta och tillfälliga lösningar för takstegar från Weland Stål, Wibe Ladders, Scando och Skeppshult. Använd vårt kalkylprogram för att skapa färdiga offerter av dina takskyddsprodukter direkt.


Montering av takstege

Fästplatta för montering på. Keywords: Snörasskyd takbryggor, takstegar , nockräcke, skyddsräcke. Justera fästet så det passar mot takpan-norna. Länkarmar för att montera ihop taksteg till en fast takstege.


Säljs i färgerna svart och tegelröd. Godkänd som fast takstege efter montering. Passar till infästning i mm. KOTASP Konsol takstege till pannor Konsol för montering av stege STED på alla stentak oavsett undertak.


Montering av takstege

Fasad- och takstege standard (modul). Följ oss på sociala medier och ta del av spännande information direkt från fabriken. Därför erbjuder SkorstensFolket Sverige montering av takstegar och andra taksäkerhetsprodukter för att göra taken säkrare. Via våra återförsäljare och partners får du professionell hjälp med monteringen av din takplåt, fasadplåt eller vattenavrinning.


Stabilitet är A och O vid användning av takstegar. Du ska kunna arbeta säkert och ostört på din takstege. Beskrivning Taksteg Universal är tillverkade av varmgalvat stål med svart pulverlack.


Montering av takstege

Stegen passar alla takpannor med bredden 200–3mm, oavsett takpanneprofil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.