fredag 27 oktober 2017

Motorstyrd markis

Stort utbud av markiser i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Delbetala i upp till månader. Motorstyrd terrassmarkis med en kassettbredd på 295cm och utfall 250cm. Våra markiser finns i flera färger. Trådlös fjärrkontroll och motor ingår.


Denna terrassmarkis finns i flera färger.

Med motorstyrd automatisk markis kan du slappna av och ta tillvara på sommaren utan bekymmer. DApassar utmärkt som motorstyrd markis ,. Våra terrassmarkiser kommer från svensktillverkande Riviera och är av modellen. Experter på markiser , persienner och allt inom solskydd. Skräddarsytt för just dig.


Vi har mer än års erfarenhet och har alltid kunden i fokus. Skånska Byggvaror satsar på ett omfattande utbud av markiser. För terrass och fönster för att förbättra hemmaklimatet.


Lägg till en fjärrkontroll för att kontrollera dina markiser tillsammans i en grupp med andra Somfy produkter eller installera Tahomaboxen för att styra ditt.

En markis kan ge skön skugga både utomhus och inne i ditt hem. Markisen gör det svalt inomhus och skyddar din inredning och växter från solljuset. Reparera markis , rullgardin eller persienner? För att våra solskydd ska behålla både funktion och utseende så länge som möjligt,. Kan man montera markisen själv?


Kassetten är lite kraftigare för att göra hela markisen tåligare mot väder och vind. Vad är det för skillnad på en billig och dyr duk och ska man satsa på sol-och vindautomatik? Nu är det hög tid att få. Har varit i kontakt med först Somfy som säljer motorstyrda markiser.


De har inget krav på någon 2-polig säkerhetsbrytare, utan deras syfte med en brytare är. Vi har persienner, markiser , rullgardiner och lamellgardiner för alla i Malmö. Besök vår butik för att se vårt utbud av markiser , persienner, rullgardiner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.