onsdag 25 oktober 2017

Pålning göteborg

Pålning göteborg

Vi utför pålning med olika metoder anpassat efter miljön. Våra expertkunskaper gör att dina möjligheter till etablering blir flexibla. Vid marina konstruktioner, grundläggning, schaktfri ledningsförnyelse eller spårarbeten är hållbarhet, kvalitet och effektivitet viktiga aspekter. Pålning (pålgrundläggning) används i samband med byggnad av hus, vägar, järnvägar, broar och andra anläggningsarbeten för att överföra last från. Pålning av husgrunder används när man har ogynnsamma markförhållanden.


Pålning göteborg

När en grund ska pålas kostar det mer än en normal grund. Hur mycket beror på hur. Vid pålning använder vi oss av material som trä-, stål- och betongpålar beroende på vad som är lämpligast för ditt projekt. Helhetslösningar inom grundläggning.


Vi är din personliga partner inom pålning , spontning och grundförstärkning. Var du än befinner dig i världen så löser. Vi är specialister inom pålning och grundläggning och ett av de branschledande företagen inom grundförstärkning.


Tuben är spontar för vändspår Alingsås. BESAB Huvudkontor ( Göteborg ). Peter och Öyvind är i Enköping för att slå ner ca 250st pålar. Rock Show, Göteborg , Park Lane ink Hotell.


Allt inom grundläggning. Här finner du entrepenadföretag som utför pålning , spontning, pålningsentreprenader. Mer information om företagens verksamheter inom spontning, påln. Frog Marine Service i Göteborg AB arbetar med fartygsdykeri, dykentreprena skrovrengöring, marin service, blindflänsning, reparationsarbeten, sjötra. Karlatornet i Göteborg blir med sina 2meter och våningar Nordens högsta skyskrapa.


Pålning göteborg

Här finns bostäder, hotell och kontor och en utsiktsplats på hisnande. Vi har en bred erfarenhet inom grundläggning som vi gärna delar med oss av. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen utifrån de speciella krav och. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige.


Historia Stadstjänareholmen. Se referenser på pålning och grundförstärkning. I kvarteret Kommendantsängen i Linnéstaden, Göteborg har vi under hösten grundförstärkt gården för att kunna flytta vindsförråd till källare och därmed.


Pålning med slagen påle för ett nytt kranfundament, inget jobb är för stort eller för litet för oss! F Infrastruktur Sprängkonsult är specialister i vibrationsmätning, Riskanalys och Fastighetsbesiktning för sprängning, schaktning och pålning i Göteborg. Men hjälp av metoder som pålning , stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering lägger vi grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.