onsdag 1 november 2017

Baracker säljes

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker , manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Byggbaracker säljes och köpes. GRATIS annonsering för alla.


Annonsera begagnade och nya saker. Auktion på internet med 5st baracker.

Dåligt skick, påbörjad renovering. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och. Denna personalbarack säljes på uppdrag av ett svenskt anläggningsföretag. Var tänkt som verkstadskontor från början.


Barack som är m lång och m bred. Mått: längd: meter bredd:.

Hej, en styck manskapsbod säljes. Huset uthyres eller säljes helt eller i delar. Begagnade bodar och vagnar. Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu.


Du som letar efter begagnade personalbodar och. Säljes för konkursbo via nätauktion,. Ingen plakett eller skylt på baracken. Viktig försäljningsinformation. Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning.


Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en. Arbetsbod för man x meter med duschkabin, omklädningsskåp, torkskåp, tvättränna och fullutrustat matrum. Flyttbara lokaler med hög kvalitet Expandia levererar flyttbara lokaler, moduler, paviljonger och baracker i högsta standard. Skräddarsytt, snabbt och med hög kvalitet. Moduler för tillfälliga lokaler.


Vatten, el och avlopp är förberett för att bara.

Tre sovrum, vardagsrum, kök, samt två badrum med dusch och toalett. En barack är en enklare byggnad ofta uppförd för mer eller mindre tillfälligt bruk. Exempel på baracker är byggbaracker, vilka är mobila huskroppar som kan. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.


Vi har ett brett sortiment av bodar. Från kvm i ihop fälld till kvm fullt utvecklad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.