måndag 6 november 2017

Blå badrumsmatta

Handla din badrumsmatta av oss och få en ombonad känsla i badrummet! Nyfiken på vad som säljer mest? Här listas våra bästsäljare! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Shoppa online till bra pris!

Tjock, mjuk badrumsmatta med en lugghöjd på cm. Gummerad baksida som håller mattan på plats och minskar h. Badrumsmatta SOLBERGA 50xblå KR. Tuftad badrumsmatta med en lugghöjd på cm.


Baksidan är sprayad med latex, vilket håller mattan på plats och minskar halkr. Förnya i badrummet med en snygg och fräsch badrumsmatta. Jersey cerise Jersey cerise.


Mattan är tillverkad i bomull och har en härlig ribbad struktur som är skön under fötterna.

En mjuk och skön badrumsmatta att ställa fötterna på. Här ser du Blocks i färgen blå , i rutat mönster. Fotograferad i storlek x 1cm. Förnya badrummet med en ny badrumsmatta från åhlens egna märke. Vi har badrumsmattor i flera modeller, som håller fötterna varma på ett kallt badrumsgolv.


Levereras inom 2-vardagar. Finns i flera varianter. Besök Sveriges största mattkedja med butiker eller köp online! Köp badrumsmatta prisvärt.


Se vårt breda utbud av badrumsmattor som ger en ombonad känsla i badrummet. Spara tid och pengar med Kelkoo. Blå badrumsmatta i olika storlekar och mönster. Lagervaror skickas inom timmar. Jämför priser och läs recensioner på Mattor.


Sätt fötterna på en snygg badrumsmatta. Kliv in i badrummet och sätt fötterna på en skön badrumsmatta med halkskydd.

Här hittar du mängder med badrumsmattor till ditt badrum. En badrumsmatta gör ljudnivån behaglig och är varm att sätta fötterna på efter ett bad. Blå Brun Gr å Grön Lila Natur.


Var snäll mot dina fötter och erbjud en mjuk och skön badrumsmatta att stå på efter en varm dusch då badrumsgolvet ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.