onsdag 1 november 2017

Osmo vax golv

Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Osmo vax golv

Sedan tillkommer en del vax , som ger en vattenavvisande yta på träet. Effekten av att både olja och vaxa golvet gör att det blir extremt slitbart. Jag besvarar detta själv ifall det finns andra intresserade. Beställ OSMO produkter som hårdvaxolja och vax. På golvpoolen får du alltid snabba leveranser och fri frakt!


Idealisk för golv av massivt trä, lamellparkett, passar även för paneler och möbler. För golv , paneler och möbler av trä. Alla Moelvens behandlade golv är behandlade med Osmo hårdvax, vilket anses vara en av marknadens bästa ytbehandling. Hårdvaxolja Originalet är ofärgad och används för inomhusbruk. Resultatet blev ruskigt vackert ,. Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30.


Osmo vax golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Detta är behandlingen för dig som vill att golvet skall se oljat ut men ändå ha en skyddande yta som hårdvaxoljan ger. När golvet är lagt, är det färdigt att. Monocoat, Saico och OSMO ´s Hårdvaxo.


Att hitta rätt underhållsprodukt för dina golv ska vara enkelt. Vid installation av nya golv , städning och underhåll av befintliga golv eller borttagning av. Pigmenterad sidenmatt hårdvaxolja för inomhusbruk. Används till ytbehandling av golv men passar även för. Tror det blir kanonsnyggt!


Osmo vax golv

Sen har jag haft en golvslipare där som slipat och ytbehandlat golvet med just hårdvaxolja av fabrikat Osmo sidenmatt. Vi körde också Osmo hårdvaxolja på våra nya furugolv, istället för att luta dem och det är vi mycket nöjda med. Osmo är kanske mest känd för sin mycket omtyckta hårdvaxolja,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.