torsdag 7 december 2017

Baracker moduler

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker , manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Köpa bo manskapsbo kontorsmoduler, förråds container. Flyttbara lokaler med hög kvalitet Expandia levererar flyttbara lokaler, moduler , paviljonger och baracker i högsta standard. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden.


På grund av den genomtänkta modulkonstruktionen kan våra kontorsmoduler användas både som enskilda moduler och som modulanläggningar i olika storlekar.

Skolbaracker uthyres - Temporent hyr ut baracker och moduluppbyggda skollokaler. Både service och underhåll ingår i hyresavtalet. Vi har nu baracker till salu från Blocket.


Hyr flyttbara lokaler och byggnader av moduler av Cramo Adapteo. Tillfälliga, temporära moduler , modulbyggnader och paviljonger. Allt annat än tråkiga baracker ! Boendemoduler rum mm, 806m2: “Hotellriggen” består av moduler á 8.

Vi kan med dessa moduler skapa hus för ditt behov, kontakta oss så berättar vi mer. Lösningen blev specialbyggda moduler från Expandia. Indus skolmoduler är anpassade efter elevers och pedagogers krav. Med stora klassrum på 60m² och låg energiförbrukning är vi stolta över våra skolmoduler.


När en flexibel lösning av mer rum plötsligt uppstår. Av oss kan du hyra det modulhus du just nu behöver, snabbt uppsatt med våra flexibla moduler som vi har. SRA (Swedish Rental Association) gick i dagarna ut med ett pressmeddelande med anledning av SVT:s nyhetssändningar. SVT har haft en serie rapporter från kommuner. Skräddarsytt, snabbt och med hög kvalitet.


Moduler för tillfälliga lokaler. Antalet hyrda moduler kan både minskas och ökas i takt med verksamhetens gång och då också dess kostnader. Försök göra det med permanenta lokaler!


Hammars moduler för tillfälliga hem där ditt hjärta trivs. Och vi hjälper dig och ditt företag att hitta en ny lokal som känns som hemma. Kontor moduler – ca 2m.

SVT ställde frågor till tre kommuner för att höra hur de ser på tillfälliga baracker ur ett kommunekonomiskt perspektiv. Hyreskostnader för baracker varierar. Anmäl din förenings intresse, senast den juli, via forumläret nedan. Maxmoduler designar, tillverkar och levererar alla tänkbara varianter av bodar och moduler. Visst finns det enstaka äldre moduler som bättre beskrivs som baracker men det är inte fallet för det stora antalet moduler som är uthyrda av någon av.


I över år har vi producerat manskapsbodar på produktionsenheten i Kil. Kilsboden från Moelven Byggmodul AB är ett känt begrepp inom svenskt byggande och har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.