torsdag 21 december 2017

Begagnade kyldiskar

Begagnade kyldiskar

Begagnade kyldiskar är vi över 2stycken. Vi kommer inom kort ladda upp olika typer av modeller vi har här men så länge får ni gärna kontakta oss om vad det. Vi har just nu över 2begagnade kyldiskar och vi har som mål att samtliga ska upp här på sajten med bild och info.


Begagnade kyldiskar

Kan du inte vänta på det får du gärna. Kyldiskar hittar du hos oss! Mats Lundborg Butiksutveckling AB. Vi har funnits i 18år och säljer allt inom kyla! Vi har haft begagnade kyldiskar men har gått över mer och mer till att.


Hitta kyldisk till er restaurang och storkök. Välj bland de bästa kyldiskarna. Hög kvalité till bra priser! Vi har både nya och begagnade kyldiskar till mycket bra priser. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.


Begagnade kyldiskar

Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat. Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser. Italiensk kyldisk i olika storlekar och modeller.


Bra kvalité och Sveriges bästa pris – Alltid hos Köksoutlet. Maila eller ring oss redan idag och berätta vad du är ute efter. Vattenba glass-, bröd. Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort. Köksbörsen är prispressaren på nya restaurangmaskiner och restaurangutrustning.


Vi projekterar och levererar kompletta restaurang och storkök. Kyl och frys för restaurang, storkök och café. Direkt import av kylrum, frysrum, kyldisk och kylskåp säkrar dig den bästa pris – Köksoutlet. St: Lägg i varukorg Tillbaka. Utsida tillverkad i mjukgjord stålplåt, laterala väggar i ABS, isolering i polyuretan utan CFC.


Butiksinredning har vi listat på vår sajt Butiksinredningar. Här hittar du alla leverantörer av kyldisk. Hos oss finner Du begagnade maskiner och utrustning till storkök, bageri, livsmedelsindustri,. Vi på Skaraborg Storkök samarbetar med DGM Teknik och kan därmed erbjuda kvalificerad reparation samt service av begagnade maskiner. Brett utbud av kyldiskar med hög kvalité!


Läs mer En ny webbplats för Viessmann refrigeration systems har lanserats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.