onsdag 6 december 2017

Betsa trall

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Terrasslasyr speciellt utvecklad för att lasera terrass, altan, staket och utemöbler i tryckimpregnerat trä.


Lär dig mer om lasering hos Beckers Färg. Här hittar du tips om vattenburen bets och lackbets. Jag har ett trallgolv på min inbyggda veranda.

Kan man betsa och sedan lacka tryckimpregnerat? Eftersom trä är ett levande material bryts det ned av fukt och mikroorganismer. Därför är det viktigt att underhålla trall och utemöbler. Skruvexperten Pär Thuresson, VD på Grabber, svarar på sju frågor om att skruva trall.


Bygglovsregler för altan. Jag letar efter svart trätrall. Trall är ett bra sätt att snygga till din utomhusyta, det går snabbt och är enkelt att lägga.


Ge ditt trädäck, dina utemöbler eller din panel ett bättre skydd mot fukt, vind och kyla genom att betsa eller olja in träet. Används främst till fasader men även som trall.

Ytan behöver varken oljas, betsas , lackas eller målas. Rengör trallen med skurborste,. Inne i uterumsdelen vill jag ha båtkänsla. Funderade på om man kan betsa. Olja tryckimpregnerat trä.


När man på våren efter den långa vintern vill vårfixa ute så är det många som börjar med att underhållsolja sin altan eller veranda. Ni läsare är väldigt intresserade av mitt altandäck och uteplatsen med ribbstaket som vi renoverade för ett par år sedan. Fortfarande, igen och igen, så många.


Att bygga en altan är ett roligt projekt som inkluderar allt från att plinta, regla, lägga trall , bygga staket och slutligen betsa träet. Här finner du tips, råd och inspiration för lasering av terrasser. Denna bruksanvisning gäller vid lasering av nya terrassgolv.


För lasering av impregnerat trä. Tryckimpregnerad trall klarar sig bra utan behandling. Har du brunimpregnerad trall och vill behålla färgen så får du olja den med brunpigmenterad olja.


Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.