torsdag 21 december 2017

Big sandlåda

Big sandlåda

Stort utbud av sandlådor. Beställ online från AJ Produkter! Vi har utrustningen för vintern. Besök AJ Produkter idag! Shoppa bekvämt direkt från soffan.


Big sandlåda

En sandlåda är så mycket mer än bara en låda med sand. Den är en plats där hela familjen kan vara med och låta kreativiteten. BIG erbjuder tåliga uteleksaker för barnen av högsta kvalitet.


På Jollyroom har vi ett stort utbud av BIGs populära rutschkanor, sandlådor och gåbilar. Här kan du se fina Bobby Cars, gåbilar och gåmotorcyklar från tyska BIG. Sandprodukter kan användas vid halka, för plattläggning, till barnens sandlåda , vid blandning av murbruk, sand till sandlåda m. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Big Leksaker till orientmattor! Produktbeskrivning BIG - POWER WORKER - STOR GRÄVMASKIN Power Worker tillverkas av samma företag som levererar våra Bobby Cars. Spara en massa pengar här!


Big sandlåda

Kvalitet direkt från tillverkaren! Här köper du din sandlåda till trädgården, lätt att sätta ihop och bra sitthöjd. Trygg och säker e-handel.


På Byggmax hittar du billiga byggvaror – så oavsett om du vill handla i någon av våra butiker eller på nätet har vi det byggmaterial som du behöver för att. Sveriges största nätbutiker som erbjuder ett brett sortiment av leksaker, babyprodukter, barnkläder och inredning till barnfamiljen. Nu , även lägre pris! Sandlåda med bänk och lock. Vattenballonger, 50-pack.


Fri frakt på alla ordrar över 5kr! I sandlådan , på stranden, i trädgården. Krattor, hinkar, sandformar och allt som hör därtill hittar du här.


Finns det en lekplats, finns det nästan alltid en sandlåda och sandlek för de yngsta. Perfekt för alla arbeten som behöver utföras i sandlådan. Längd ca 25cm, höjd ca 13cm.


Rekommenderas ej till barn under 3. Big Scoop Excavator John Deere TOMY. Ange postnummer för leverans platsen, för att se pris och urval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.