måndag 18 december 2017

Blindnit aluminium

Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa.


Blindnit trycktät, aluminium. Produktinformation En öppen blindnit i aluminium utförande.

Säkrad och inkapslad splinthuvud ger en luft- och vattentät nitning. Multigripnit (MGR) för större greppområde. Våra tillgängliga kvalitéer är rostfritt och syrafast stål, aluminium och monel.


Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Eftersom aluminium är en ganska mjuk metall, går arbetet lättast med nitar i detta material. Nitar i rostfritt stål fordrar mest kraft.


Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa blindnitar i olika typer och utföranden till bra priser.

Aluminium blindnitar med plant huvud. M-gänga och genomgående hål. Skapar en mutter för skruv i en eller flera plåtar. Specialtång krävs för montering. Ytbehandling: Elförzinkad.


Trycktät Popnit aluminium. Med kullrigt huvud och splint av stål. Avex blindnitar löser industrins krav på funktion, kvalité och kostnadseffektivitet. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Välj bland många storlekar. Artikeln säljs endast i hel förpackning i webbutiken.


Lackerad blindnit som används vid sammanfogning och infästning av t. Av aluminium med splint av stål och förzinkad ytbehandling. För enkel och snabb applicering i mindre konstruktioner finns pop-nit, även kallad blindnit. Pop-niten har nitskalle normalt av aluminium och en genomgående splint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.