onsdag 13 december 2017

Bodar och baracker till salu

Utrymmeslösningar för varje behov Skaffa utrymme med moduler. Bodar till salu – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker , manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Begagnade bodar och vagnar.


Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu. Du som letar efter begagnade personalbodar och. Vi har nu baracker till salu från Blocket.


Lars gillar att jobba med långsiktiga kundrelationer där båda parter ger och tar och har förståelse för varandra. Maxmoduler designar, tillverkar och levererar alla tänkbara varianter av bodar och moduler. Modul bestående av bodar.


Toalett Kök Varmvattenberedare. Perfekt till tillfälligt kontor ,. GRATIS annonsering för alla. ANLÄGGNINGAR MED VILLAVAGNAR. Annonsera begagnade och nya saker.


OBS: Vi kan även ombesörja flytt och uppställning av det vi har till salu. Sålda begagnade objekt, bl a:. Borbas både säljer och hyr ut våra bodar både till företag och privatpersoner. Alla bodar är nytillverkade. Kortaste tiden för uthyrning är sex månader.


Vi anpassar utrustningen efter dina önskemål och kan hjälpa dig med allt från behovsanalyser och planritningar till etablering och. Baracker Entreprenadmaskiner säljes och köpes. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla. Störlinge Bodar har troligtvis sålts.


Volt in till boden och 230V och 380Volt ut för. Du kan nog enkelt bygga om dessa bodar till en. Våra bodar och förråd är enkla och smidig att bygga. Förråd från till 15. Byggbodar till salu från alla köp sälj marknader i Sverige.


Bodar och baracker till salu

Bostäder till salu på Hemnet i Bodens kommun. Promenadavstånd in till Bodens centrum och närhet till fin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.