fredag 29 december 2017

Gamla radiatorer

Gamla radiatorer

Vi gör svängda radiatorer , radiatorer för trapphus och burspråk och lackerar i valfri färg. Flera alternativ för fristående radiatorer finns,. Radiatorer i gammal stil, eller med modern twist.


Gamla radiatorer

Välj själv färg och ytbehandling. Termostater i hundratals varianter för alla smaker. I över hundra år har husets element varit hemmets främsta värmekälla. Läs expertens råd för att vårda gamla radiatorer och enkla tips för att lufta element. Utbyte av gamla radiatorer eller snygga upp befintliga radiatorer - vad lönar sig i längden?


Att värma sitt gamla hus med direktverkande el kan kosta skjortan, men ibland är det likväl det bästa alternativet. Det är billigt att installera och reagerar. Samtidigt har du möjligheten att dra ner på uppvärmningskostnaderna en hel del.


Kanske är det dags att byta ut dina gamla radiatorer ? Spara pengar och få skönare värme! Vissa säger att den ser ut som en radiator ska se ut, andra säger att den förenar gamla och moderna tider. Vad jag har hört så kan radiatorer hålla väldigt länge, det som brukar funka dåligt efter ett tag är teromstaterna. Proffsrenoverade, blästrade och pulverlackerade till nyskick.


Om elementen ger väldigt mycket värme men. Gamla element, eller radiatorer , av gjutjärn eller plåt kan återanvändas. De arbetar ju med syrefattigt vatten under lågt tryck (atmosfärtryck),. Oklart när dom vattenburna radiatorerna sattes in.


Gamla radiatorer

Jag har problem med att jag inte kan reglera värmen på dom manuella. Gamla termostater på vattenburna radiatorer är ofta inte temperaturstyrda alls. Värmen flödar fritt igenom hela radiatorn i den takt som personen som vridit på.


Om du i stället räknar på hur mycket du behöver i effekt i rummen och köper radiatorer efter det så har det ju ingen betydelse hur mycket effekt dom gamla ger. Vi får många frågor på omräkning av gamla radiatorers effekt till nya modernare radiatorer. Med hjälp av effekttabellerna för äldre Thermopanel radiatorer kan. Gissar att detta är originalelementet. I valet mellan golvvärme och sedvanliga radiatorer är det överlägset flest som fortfarande väljer de gamla hederliga elementen.


Gamla radiatorer

De är praktiska, lätta att. Tyvärr är det vanligen just termostaten som gett upp på de gamla radiatorerna , oftast genom att hysteresen ökat till både och grader. För det första så får vi inte bort vår gamla tapet vid elementet och för det andra så vill vi helst. För att ta bort radiatorn måste du stänga av. Nya radiatorer som är rätt dimensionerade efter rummets energibehov ger aldrig den yttemperatur som gamla gjorde.


Köp radiatorer av känd tillverkare som finns. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.