måndag 25 december 2017

Golvlack biltema

Golvlack biltema

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Ger en dammfri, slät, slitstarkt, fuktgenomsläpplig och elastisk yta.


Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet. Torktid: dammtorr efter. Vattenburen klarlack som rekommenderas för användning på målat trä inomhus.


Lacken är mycket ljus, gulnar inte och ger en slitstark, blank yta. Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett.


Golvlack biltema

Det här är en golvlack som används på parkett och trägolv samt på golvytor målade med Entré Golvfärg där en matt slitstark yta önskas. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. CFF Plus är en snabbtorkande vattenburen och luktfri, transparent, slitstark 1-komp. Alcro Lacka Golvlack ger dina trägolv den. Flügger Golvlack är lämplig i bostäder eller på ytor med motsvarande slitage.


Få ett extra slitstarkt golv med epoxilack. EPX-V Klarlack är en vattenburen 2-komponent epoxilack avsedd för epoximålade. Kan bara säga att den funkar utmärkt, lätt att måla med och täcker bra, och är klart prisvärd. Original Parkettlack matt är en 1-komponent lack för parkett och trägolv som även lämpar sig för obehandlad kork, trappor, invändiga.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Golvlack ger en hård och slitstark yta och är utmärkt för lackering av trä- och parkettgolv samt för dörrar, foder och andra snickerier inomhus. Fernissa syntetisk Klarlack lack golvlack. Båtlack eller golvlack ? Lack Vad gör behandlingen för trägolvet?


Golvlack lägger sig ovanpå träet och skapar på så sätt en skyddande yta. Vilka trägolv kan behandlas med lack? Hem Ytbehandling Golvlack. Extremt slitstark och beständig tvåkomponent polyuretanlack. Till trä, betong, epoxi, komposit, glasfiber och flera andra ytor.


Jag brukar använda Biltemas fernissa på trä som utsätts för slitage. Jag hade tidigare Bostic vattenbaserad golvlack i samma syfte. En vattenburen, mycket ljus klarlack.


Avsedd förlackning av möbler, snickerier och väggar inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.