fredag 15 december 2017

Isolera stuga

Men det gäller att isolera med hänsyn till hur huset används. Tänk på det här innan du sätter igång. En fråga som många ägare av stugor är mycket fundersamma över är hur deras fritidshus ska isoleras. Jag har en sommarstuga som är oisolerad och som står ouppvärmd under vinterhalvåret. Familjen har sedan några år tillbaka börjat nyttja stugan någon enstaka.


Sorselestugan har producerat timrade stugor och friggebodar av högsta kvalitet i över trettiofem år.

Hos oss hittar du ett flertal modeller av förrådsbodar och. Hur går man tillväga för att isolera en friggebod på rätt sätt? Vår expert Roger Nyström guidar dig till vilken typ av isolering du ska använda, och.


Har precis köpt en stuga på ca kvm, som inte är vinterbonad. Den verkar vara helt oisolerad. Den står på plintar, utrymmet under är mellan 5-30.


Frågor och svar angående om man ska isolera och plasta in fritidshus eller inte. Kallställning, plastfolie, frostvakt, friskluftsventiler och andra begrepp reds ut.

Om golven inte är så hårt isolerade når delar av solenergin ned i torpargrunden. En liten stuga eller friggebod får ett helt nytt utseende om du sätter upp ny fasadpanel. Och med extra isolering blir det varmare och skönare i stugan ! Det kan löna sig att isolera de kalla ytterväggarna. Låt elektrikern dra om elen i den nya väggen innan det är dags att isolera även denna. Använd isoleringsskivor vars tjocklek är densamma som reglarnas.


Stugor av hög kvalitet för alla tillfällen finns att köpa hem och bygga ihop själv. Skånska Byggvaror levererar till hela Sverige. Attefall Loft är en rums stuga med ett stort 15m2.


Stugan är i grunden helt oisolerad men man kan välja till tillvalspaket så att man kan isolera. Nedan finner du exempel på en hel del olika stugor och fritidshus som vi har levererat med hjälp av vårt byggsystem. Anledningen till att vi kan hålla priset nere.


Gör en enkel måttsatt ritning av de väggar du ska isolera och använd för att beräkna mängderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.