onsdag 20 december 2017

Kakelugnslera

Kakelugnslera

TILL HÅLLBART OCH NATURLIGT BYGGANDE. Håller du på med kakelugnar eller söker efter klinelera för klineväggar – då har du kommit rätt. Endast vatten behöver tillsättas. Kakelugnslera - Färdigblandad. Eldfast lera för murning av eldfast tegel i öppna spisar, kaminer samt kakelugnar.


Kakelugnslera

Denna spann innehåller lera färdigblandad med sand. Vår kakelugnslera är av allra högsta. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.


Används till lerbruk för kakelugnar, lerbetong till golv (vid restaurering av byggnader), klineväggar till korsvirkeshus och. Produktinfo Användningsområde. För reparation av kakelugnar.


Ej fogningBlandas med finkornig sand. Här finner ni eldfast lera och sten till vedspisar och kaminer. Färdiga spannar till murning av vedspisens ugnstak. Vi har även kakelugnslera för reparationer. Inuti kakelugnen, just där eldhärden är, där brukar putsen efter något års använding flaga.


Då är det dags att putsa om kakelugnen just i själva eldstaden. Tegelmäster är marknadsledande inom tegel och produkter som Fasadtegel Tegelbalkar Kramlor Armering Murbruk Marktegel. Lerhalten är hög ˃ och den är fri från föroreningar. Dekorativ plåtfågel i obehandlat plåt, som inte flyttar söderut!


Kakelugnslera

Passar både ute som inne. Beatälla under flikenhem och hushåll. Jag kände med handen i röret och fick ut förutom flygaska en puck av murbruk (inte kakelugnslera ) som täppte till kanalen till hälften. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar.


Spjällkedja mässing, per meter kr. Spiralventil, mässing 5kr. BARA KAKELUGNSLERA till klineväggar och ugnar. Skall underhålla en av våra kakelugnar genom att lägga på ett lager kakelugnslera på insidan. Det var min kära fru som inhandlade leran från.


Kakelugnslera

Vi finns med showroom på Rosenlundsgatan i Stockholm! Brukspecialisten Tegel är nu en del av RCentruen inspirerande och dynamisk mötesplats som samlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.