måndag 4 december 2017

Limträstomme

Limträstomme

Limträ för bärande konstruktioner. NATURLIGTVIS LIMTRÄSTOMME Naturens eget miljövänliga byggmaterial. Vi konstruerar och levererar kompletta limträstommar efter kundens önskemål inom industri. Välj mellan limträstomme i standardutförande eller specialanpassat.


Limträstomme

Välkommen till Expodul Uterum - Sveriges främsta leverantör av inglasade uterum. Vi hjälper dig hitta rätt limträstomme för ditt uterum. Halle Stomme är gjord av limträ.


Upptäck ett smidigt och starkt konstruktionsmaterial. Vi levererar limträstommar till större lantbruktsbyggnader, ridhus, maskinhallar m. Setra tillverkar konstruktionsdetaljer i limträ av högsta kvalitet på uppdrag av professionella. Besök oss för att välja en storlek som passar er bäst.


För oss är det viktigt att du hittar det du söker. Vi vill därför veta om den här sajten hjälpt dig. En limträbalk används vid bärande konstruktioner och avväxlingar, såväl inomhus som utomhus. Tack för att du ger oss feedback.


Stommar av limträ är optimalt för att bygga ett uterum perfekt anpassat för dina önskemål. Skånska Byggvaror levererar fraktfritt i hela Sverige. Snickarens smarta val Det är en stor fördel att välja exaktkapad limträstomme.


För en liten merkostnad blir tidsbesparingen stor och. Många frågar sig om det är värt att satsa på limträbalkar till uterum stomme eller inte, det är ju trots allt dyrare än. I mer än år har vi både levererat och monterat en mängd typer av byggnader med. Vi återkommer med ny hemsida inom kort. Med en limträstomme får du en hållbar och gedigen konstruktion som kräver ett minimum av underhåll.


Fördelen med att göra uträkningen tillsammans med en av våra specialister är att dessa hela tiden tar hänsyn till vilken typ av tak och glaspartier som skall. Stommen är det som bär upp hela uterummet. Byggnader med limträstomme är ett smart val för både stora och små industrilokaler.


Limträstomme

De tekniska, ekonomiska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.