tisdag 5 december 2017

Segeltak uteplats

Segeltak uteplats

Ett spännande komplement till markiser. Allt sys med marin kvalité. Våra solsegel är hållbara och skräddarsys till varje kund. För uteplatsen , trädgården m. Segelduk av UV-skyddad polyester. Lina och förtöjningsfjädrar med karbinhakar för uppsättning medföljer.


Segeltak uteplats

Varför hänger mitt segel? Vi på Designsegel ger lång garantitid på våra arbeten. Riktiga högspända solsegel. I stället för att lägga ett permanent tak över uteplatsen kan du snickra denna lyxiga pergola. Förse den sedan med ett tak av segelduk och dra för taket när.


Spänns över uteplatsen i ett par rejäla stolpar. Ett taksegel är precis vad det låter som - ett tak av segelduk. Med en markis blir uteplatsen sommarens vardagsrum på riktigt. Skapa en skyddande oas på din uteplats med ett solsegel. Vi har flera av olika varianter.


Sortera enkelt med smart filtrering. Snabb leverans - välkommen! P-Design of Sweden - ett segelmakeri i Hjuvik. Produktion av segel, solsegel, segeltak samt reparationer och service även på windsurfingsegel och kites.


Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset.


Segeltak uteplats

Alltid till vettiga priser! Snirkligt på uteplatsen. Med en ljus duk som solskydd får man känslan av att vara både ute och inne. De snirkliga formerna på ställningen ger verklig.


En modern och stilren konstruktion som ger skugga på heta sommardagar. Vill du också ha ett segeltak specialanpassat och skräddarsytt till din uteplats ? Kontakta oss för ett kostnadsförslag! D Vi planerar att ha segeltak på vår uteplats. Ser ut som en läcker lösning.


Segeltak uteplats

Jag undrar om någon där ute har erfarenhet när det gäller. Köp segelduk på metervara online hos rosahuset. Lagervara med snabb leverans och säkra betalningar som swish och klarna. Exklusiva solsegel och segeltak till er altan och uteplats samt offentlig miljö.


Solskydd som du enkelt hänger upp ovanför uteplatsen , mellan några träd i trädgården och ger skön svalka när det är varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.