torsdag 25 januari 2018

Begagnade lastväxlarflak

Begagnade lastväxlarflak

Lastväxlarflak Maskintransporter säljes och köpes. Det finns ett stort utbud. Vi hjälper till med transport i hela Norden. Hög kvalité till skäliga priser är vårt motto! GRATIS annonsering för alla.


Begagnade lastväxlarflak

Annonsera begagnade och nya saker. Direktförsäljning av lastväxlarflak ! Kvalitétsflak utan mellanhänder! Välkommen till vår begagnatlista.


Här hittar du begagnade lastbilar både hela och i delar. Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Vi har ett omfattande företagsregister för. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner.


Begagnade lastväxlarflak

Köp Container flak , lastväxlarflak , grusflak, ett objekt från Aspby Konsulttjänster i Kramfors, Västernorrlands län, Sverige. Då man behöver ett lastväxlarflak så finns det många alternativ till att hyra eller köpa ett flak. Beroende på vad det ska användas till så kan man spara.


Säljes i befintligt skick, skick enligt bifogade bilder. Internationell köpare av. Innan leverans är de besiktigade och alla levereras i bra ny- eller begagnat skick. Vi ordnar med frakter, flakbil eller kranbil. Planeringsbalk, justeringsbalk,avjämningsbalk.


Grönfoder-, fliscontainer. Olika märken så som Volvo och Scania. Jag tycker att dom är ganska dyra, och speciellt begagnade sådana. Dessutom säljer vi begagnade.


Nu ännu snabbare leveranser. Vi sätter kunden i fokus en trygghet för dig! Bodenfilialen utvidgar nu lagret med BDX-gröna produkter.


Dom vanligaste modellerna är nu på väg från fabriken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.