fredag 19 januari 2018

Frysrum begagnat

Frysrum begagnat

Letar du efter ett begagnat frysrum till bra pris? Köp ett bra begagnat frysrum via nätet. Begagnade Boxmodul kyllager och frysrum Den flexibla konstruktionen av Boxmodul kylrum och fryslager gör det möjligt att anpassa storleken efterhand som behovet. Vi har de produkter du behöver för ditt kyl- och frysrum. Vi får även in begagnade kyl och frysrum men då är det de måtten som finns.


Frysrum begagnat

BURECA din Totalleverantör och Servicepartner. Utrustade med väggmonterad pluggin -aggregat som är väldigt enkel att montera ihop. Direkt import av kylrum, frysrum , kyldisk och kylskåp säkrar dig den bästa pris – Köksoutlet.


Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort. Ki-Panels modulrum är måttanpassade kylrum och frysrum som är lättmonterande och anpassande till svensk livsmedelshandel. Vi hjälper er att fixa det frys- eller kylrum som just ni behöver. Frysrum till Café, Restaurang och Storkök.


Frysrum begagnat

Frys- och kylrum med volymer från m³ till. Kyla, håller effektivt dina varor vid önskad temperatur. Otroliga priser, snabba leveranser. Vi ska vara det naturliga förstahandsvalet inom varje branschsegment och vi ska vara. Vi tillverkar alla paneler efter kundorder.


Utan att det kostar er något extra så måttanpassar vi rummet enligt era. AF Storkök säljer och köper nya- och begagnade maskiner för restaurang och storkök, pizza, gatukök, kebab, kafé, bageri, konditori och viss livsmedel. GRATIS annonsering för alla. Alla begagnade produkter vi säljer är noggrant iordningsställda, tvättade, genomgångna och testade.


Frysrum begagnat

Annonsera begagnade och nya saker. Vi erbjuder månaders reservdelsgaranti på samtliga produkter. Vår hemsida är anpassad för alla enheter! Kylpanel tillverkar och monterar måttanpassade kyllager och fryslager med frysrum. Vi är verksamma i större delar av landet, inklusive Malmö och Göteborg.


AF handlar med nya och begagnade maskiner för restaurang och storkök. Nya och begagnade restaurangmaskiner, restauranginredning, restaurangutrustning. Sortimentet på begagnat uppdateras regelbundet.


Tryck på kategorierna till vänster för att se inlagda produkter. Kyl- och frysrum för förvaring från Porkka. Ladda ner produktblad Vill du veta mer? Vi är en ledande tillverkare av kylrum och frysrum. Köks­bör­sen AB har egen im.


Finnebäcks står för kompetens, omtanke och pålitlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.