onsdag 24 januari 2018

Mockfjärd motocross

Alltid: Snabb Leverans — Lägst pris — Oslagbara erbjudanden — Beställ idag! Crossutrustning i små storlekar. Köp billigt online redan idag! Reportage i tidningen Race nr 17.


Motocross är sporten som ger allt ifråga om fart, spänning, adrenalinkickar och kräver total kontroll på sig själv och motorcykeln.

Banan är åter öppen igen. Nya träningstider och dagar gäller för denna säsong. Information finns under fliken Information eller på vår facebooksida.


Officiell hemsida för SVEMOs motocrossektion. Här hittar ni information om svensk motocross. Vi hoppas vår dröm om en egen motocross bana.


Vi har vänt upp och ner på sättet att komma in i sporten! Tidigare har man behövt köpa en motocross , full utrustning och därefter försökt att lära sig köra.

I helgen körs den fjärde deltävlingen av motocross -SM serien i Årsunda. Inför tävlingen är det 16. E-postadress: gradstock. Nedre Norra Motorcykel- och Snöskoterförbundet är ett av sex distriktsförbund som ingår i Svemo.


Det geografiska upptagningsområdet är Dalarna, Gästrikland. Mockfjärd Motorklubb has 9members. Edvin Andersson sexa i Bollnäs. Vi ordnar självklart boende till medföljande som inte själva kör motocross. Det är fortfarande mycket kvar att göra.


Diskussionerna har pågått i år, och nu när. MOCKFJÄRD: Motocross , serien. Endast betalande förare. Se till att betala och jaga på era kompisar att anmäla sig snarast.


Publicerat i Uncategorized. Vi välkomnar Lorentz Krusinger – Ny åkare till Teamet. RESULTAT: Motocross : Falun, serien.

Resultat från Dalacrossens sista dag – 65cc och 85cc. Pipar Maja Gruvris, Rättvik. På tisdagen visades för.


Lägger den i detta forum då det är en entreprenad jag håller på med Till saken då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.