torsdag 11 januari 2018

Renovera torp och gårdar

Renovera torp och gårdar

Få kostnadsfria anbud från seriösa hantverkare. Torp och gårdar – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. En långlivad och älskad klassiker kommer nu i efterlängtad reviderad form. Renovera långsamt Spara. Vi köpte vårat torp för år sedan och har hållt på att renovera sedan dess och kommer troligtvis få göra det resten av livet.


Renovera torp och gårdar

Här finns inga krav och här. När familjen tog över torpet satte de genast i gång med att renovera det. Handbok i hur man vårdar och reparerar gamla hus. Reviderad och utökad utgåva, bl. Författarna är yrkesverksamma inom.


Den här boken eller byggnadsvårdsbibeln finns i tre upplagor hos oss. Tidningen Gård och Torp är för dig som har en passion för gamla hus. Passa på att beställa som julklapp eller till dig själv! Gert Wingårdhs torp : Sveriges coolaste eller fulaste? Handla online - Hos dig inom 1-arbetsdagar.


Renovera torp och gårdar

Hus bibeln för byggnadsvårdare! Boken berättar lättfattligt i ord och bild om hur man vårdar och reparerar ett gammalt hus. I vår shop hittar du ett brett urval av hem- och.


Vill du rusta upp torpet men bevara detaljerna och charmen? Det hundraåriga huset hade utedass,. Så renoverade vi torpet.


Renovera torp och gårdar

I boken får man råd och anvisningar för hur man rustar upp och vårdar gamla hus. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Hej och OJJ vilket jobb ni måste ha med att renovera upp det gamla torpet ! Men ni ser ut att göra ett kanonjobb!


Varje månad hjälper vi över miljoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.