tisdag 16 januari 2018

Skarva fönsterbleck

Kvalitet till bästa pris. Pratade med en plåtgubbes brorsa (jag mötte lassie!) och det är bara att skarva på. När man ska bocka och montera fönsterbleck är det viktigt att ha i tanke hur vatten rinner.


Det är inte svårt att själv vika och montera ett fönsterbleck. Men det är viktigt att du gör det, om blecket är skadat. Det ser nämligen till att leda bort.

Här hittar du tips om fönsterbleck samt gör det själv beskrivning om hur man byter ett fönsterbleck. Hur gör snickaren - Montering av fönsterbleck Fiskarhedenvillan. Unsubscribe from Fiskarhedenvillan? På en fasad eller på krön och uppbyggnader förekommer lister och beslag med olika utformning.


Det kan vara fönsterbleck eller fasadlister. Klipp med plåtsax enligt bilden. Underlag för fönsterbleck och lister. Infästning av fönsterbleck , lister och dylikt är en ofta förbisedd detalj inte minst på grund av bristfälliga underlag.


Fyll i formuläret nedanför, observera att alla fält är obligatoriska.

Fönsterbleck undre, i varmförzinkad färgbelagd stålplåt. Skarv och hörn på fönsterbleck. En snygg lösning av ett runt hörn på ett fönsterbleck.


En skyddande omvikning av både gavel och droppkanten. Plåt bör du köpa av en riktig plåt­slagare, så får du rätt kvalitet och rätt tillbehör. Vi på Johanssons Plåt har specialiserat oss på tak- och. Takplåt som monteras enkelt med hjälp av klickfunktion. Ser ut som den klassiska bandtäckningen, men mycket lättare att montera till en bråkdel av priset.


Under fönsterbleck , listbeslag etc. Ofta har fönsterbleck för litet eller inget fall alls utåt. Breda fönstersmygar innebär att en bred yta exponeras och mycket vatten kan samlas. Ett av de bästa sätten att skarva två skivor kant mot kant är att använda en lös spont. Tekniken är lika enkel som den är genial.


Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina. Hur skarvas överbleck respektive fönster(under)bleck?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.