tisdag 6 februari 2018

Larsen spont

Vi erbjuder flera olika typer av spontlösningar, anpassat utifrån dina behov. Göteborg- och Stockholmsområdet. Läs om våra tidigare arbeten här! Hammarband och förankrade stag. Ett resultat du kan lita på!


Pålplintar utför spontning med bl. Kärnmetoderna är profilerad spont och borrad rörspont. Schakterna görs oftast för undermarksbyggande som till exempel källare, pumpstationer och tunnlar med mera. Profilerad spont är relativt robust och slås ner i marken. Det innebär att den ofta är det mest fördelaktiga och ekonomiska valet.


BESAB utför all typ av spontning. Programmet varnar för om farligaste glidyta skär sponten. Berlinerspont och rörspont är ett bra alternativ i känsliga innerstadsmiljöer där vibrationer kan ge skador. Vårt spontlager är Sveriges största och ger oss omedelbar tillgång till spont i olika. Spontsystem är det säkraste, snabbaste och billigaste sättet att arbeta med schaktning.


Larsen spont

Säkert för både personal. The latest version of the Larsen, the Larsen III incorporates all of the two-story plan’s wonderful attributes and adds on a little more living space. Alla rättigheter förbehålls.


Slagen spont , Berlinerspont eller Borrad tätspont. På Svevia har vi stor erfarenhet av att utföra olika typer av spontlösningar. Vi säljer goda och nyttiga bärprodukter, på marknader och mässor runtom i Sverige. Vi har som mål att kunna sälja varor med hög kvalitet till så bra pris som.


Larsen spont

Vi utför kompletta spont lösningar med borrade stag samt hammarband. Det mest vanliga är tätspont (även kallad larsen spont ) samt borrad berlinerspont. Spont , är en stödkonstruktion, vanligtvis av stål, betong, trä eller HD-polyeten, som används för att ta upp jordtryck vid schaktningsarbeten.


När det är svårt att installera en tät spont , till exempel i blockig jor använder man ofta glesspont. Man bygger en glesspont genom att slå,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.