torsdag 22 mars 2018

Billiga pontoner

Polyeten ponton i måtten 50x750cm. Luftfylld och suger ej vatten. Perfekt grund för din pontonflotte. Dessa finns i färdiga meters.


Billiga pontoner

De kan även beställas med graders ”nosade” ändar, då tillkommer 9kr per ponton. Klämfäste finns att köpa till. Hur kan vi vara så billiga ? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre. Hos oss hittar du heller inte allt,.


En slitstark flytkropp som håller för att ligga i året om. Livslängden på ett ponton är ca -30år. Pontonen är tillverkat av UV-skyddat polyeten. AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden.


Billiga pontoner

PONTONER Till din flotte arbetsplatform flyttande bastu hus resturang mm bara fantasin sätter gränserna bärkraft från ton upp till 100tals ton pris ex 8m. Våra pontoner är rotationsgjutna och helt utan fyllningsmaterial. Detta gör att det inte finns något som drar åt sig vatten,. Säljes enbart i E-handel. Mångsidiga polyetenpontoner.


I båda fallen kommer bryggan att obelastad flyta ca 4mm högt. Vi har pontoner som gör bygget enkelt. Kan ligga i is över vintern. Genomtänkta flytbryggor och bryggor för företag och privatpersoner. Bra och miljövänliga material ger lätta och starka konstruktioner med lång livslängd!


Billiga pontoner

Jag vill att det ska vara ett härdande. För dig med den extra bärigheten! Då är denna modell med en extra ponton något. Söker information om hur jag bygger egna pontoner till ett husbåtsprojekt. Har hört att man kan bygga av frigolite som man gör ett glasfiberskal runt eller.


Flytpontoner för pontonbryggor, pontonbåtar, bastuflottar, flytande hus eller arbetsplattformar m m. Köp våra flytbryggor som färdig byggsats hos Din bygghandlare! Bygg Din egen flytbrygga. Balkinfästning Ritning på enkel 5x3m flotte.


Billiga pontoner

Flytringar och pontonbåtar medger spännande fisketurer, men vi måste slå ett stort slag för säkerheten. Du befinner dig oftast på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.