torsdag 1 mars 2018

Blomställningar järn

Ge inte upp att odla bara för att sommaren är slut! Vi har allt som underlättar – växtbelysning, odlingsvitriner, miniväxthus samt växtväggar som även. En möjlighet att få upp växterna i uterummet är att använda blomställningar eller en minigarden till växtvägg. Blomställningar , par, järn , höjd: 99. Tillverkade av massivt järn.


Klassiskt blombord i järn. Trädgårdskonst av järn Trädgårdskonst av järn , eldkorg, smide, järnsmide, trädgårdssmide, trädgårdskonst, pergola, spaljéer, rosenbågar, rosenspaljéer. Själva föredrar vi för det mesta rent järn som får åldras naturligt, men även varmgalvaniserade och målade järnföremål kan erbjudas. De är inte lika tåliga som järnet , men å andra sidan kan det vara en detalj som är rolig att variera efter något år.


Transportbyrån erbjuder transport av denna vara till närmaste Lauritz. Betong, cement och järn figurer, djur, änglar och älvor. Tillbehör för grillkvällen, picknicken och fika pausen i syrenbersån. Fortfarande är trenden mycket rostigt järn i trädgården.


Blomställningar järn

Stilrena väggljusstakar i form av hjärtan, cirklar och annat. Vägglyktor i glas lyser upp ditt hem på ett stämningsfullt sätt. Pyssel med lök och växthus håller oss kvar i trädgården ännu en tid. Det här staketet eller trädgårdsprydnaden hittade jag i Stadsträdgården och tyckte att det rostiga järnet mot den vita.


Rostig blomställning timmar. Vid bladfästena sitter små stipler. Blommor gröna (juli- augusti), i yviga hängande blomställningar. I färsk växt även histamin, acetylkolin. Men det rostiga järnet och de enorma installationerna är nog det jag minns bäst.


Läs mer och beställ Broccoli SE från MENIGO FOG. C-vitamin och mg järn. Gedigen, grönfärgad rosenbåge som är tillverkad av pulverlackerat stål.


Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Framför flaskstället står en del av en mangel som jag fyndat på loppis - otroligt vacker både i design och rostigt järn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.