måndag 5 mars 2018

Brandjalusi

Brandjalusi

BRANDJALUSI RIMSAFE E 240. Marknadens bästa brandjalusi. Här hittar du allt du behöver om våra produkter och hur. När brandsektioneringen ska användas dagligen är brandjalusi av metall det bästa valet. De är tåliga, hållbara och ger även ett visst skalskydd (ej klassat).


Brandjalusi

Med ett brandjalusi som brandskydd för daglig användning har ni garanterat en säker produkt för såväl inbrott som brand. En brandjalusi är konstruerad av sammanlänkade stållameller med en höjd av mm. Styrskenor, rökskena och kåpa.


Rimnäs Svetsteknik, Karlsborg. Vi hjälper dig med ditt brandskydd! Brandgardiner, Brandjalusi er. Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar. Kontakta oss för mer information!


Tåliga, hållbara jalusier som även ger ett visst skalskydd (ej klassat). Det finns även brandjalusier med. Vår brandjalusi av stål är avsedd för brandsektionering i industrier, kommersiella lokaler och offentliga miljöer. Den kan även användas som ett kombinerat. Vid en eventuell brand är dessa brandjalusier helt värdelösa.


Vi säljer rullgaller, jalusier och kameraövervakning till företag och butiker mot bran inbrott och stöld. Jari Safe AB är tillverkare av brandjalusier. Skånefabriken ska leverera brandjalusi er med upp till minuters brandskydd till Norrevångshallen i Eslöv.


Brandjalusi

Montering av brandjalusi görs alltid utanpåliggande, platt på vägg för att klara dimensionsförändringarna vid värme. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Den här produkten är väldigt lämplig för brandsäkring av.


Företaget säljer brandjalusi er vindstrappor, vindsluckor och trappor. Genom internationell erfarenhet är våra produkter en stor succé. ASSA ABLOY är världsledande inom lås- och dörrlösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.