torsdag 22 mars 2018

Gamla träbord

Gamla träbord

All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Gamla vackra möbler är toppen, de håller länge, de är oftast gjorda av fantastiskt bra kvalitet, återvinning-versus-köp-slit-och-släng-behöver inte påpekas. När golvet slipades för några veckor sedan var det ett smärre projekt. Vi har nu 3gamla bord till salu från Blocket.


Ett stort och generöst matbord av nya eller gamla plankor gör du enkelt och lätt på egen hand. Vi hittade en bra beskrivning Studio Karin Inredningsarkitekters blogg. Hitta retro bord och second hand stolar på Got2get.


Vi är mötespunkten för handlare och samlare av den bästa retro inredning för hus och hem. Träbord har massor av charm. De är rustika och har en lång livslängd - men ett enkelt glas med vatten kan göra stor skada och lämna en ful ring på bordsytan.


Polering kräver både tid och tålamo men har man dessa egenskaper kan man få även gamla , hårt slitna möbler att se skinande nya ut. Vårt matbord har Christian gjort av gamla golvplankor. Ett billigt och grovt matbord som var enkelt att göra och passar bra så länge vi har barn i huset. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst. Att måla om möbler är inte bara det bästa sättet att ge nytt liv åt gamla favoriter – det är dessutom både roligt och enkelt! Bord tillverkade av gamla återvunna brädor, på gården Gute i socknen Bäl på Gotland. Brädorna har varit väggar i magasin där säd förvarats, golv i. Drömmen om det ultimata matbordet kan ganska lätt bli verklig!


Kolla på de lokala sågverken om de har ekstockar och beställ sedan ekplankor. Hur målar man nya och gamla möbler? Fula ringar på gamla teakbordet? Då kan man prova med att lägga dit aska från en cigarr, och gnida med mycket mjuk trasa länge och mjukt.


Summer-dinner is served. Vi är speciellt duktiga på att hitta äkta gamla träbord med vintagekänsla. Vi har genom åren sålt bord och stolar till flera restauranger, cafeer,. Ett fint bord som kan användas som matbord för två.


Gamla träbord

Snyggt med två gamla eller moderna stolar till. I sista delen av vårt köksspecial tittar vi på hur du målar köksbord och stolar med en ny färg för att passa in i det nya köket med industristil. Vi ge dig möjligheten att köpa matbord online med ett brett utbud av köksbord från kända varumärken världen över.


Hittar ett rustikt matbord i vintagestil. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap. Här är de vanligaste misstagen.


Gamla träbord

Att bygga bord med kryssben är något som vi svenskar har gjort i år­hundraden. De klassiska furuborden är vanliga i Dalarna och längre upp i landet och det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.