fredag 2 mars 2018

Trall behandling

Trall behandling

Behandling av tryckimpregnerad trall. Vänta alltid med behandling tills värsta ”grönsticket” försvunnit från ytan. Minst 2-månader helst ett år. Tidigare har det rekommenderats att låta nytt tryckimpregnerat virke vila ett år innan behandling.


Trall behandling

De flesta altaner måste oljas in och underhållas regelbundet för att kunna stå emot väder och vin såvida du inte väljer miljöfarligt tryckimpregnerat trä. Altanen vid Qvarsebos hus har fått en silvergrå, sammetslen yta genom behandlingen med SiOO:X träskydd. Den ljusa vackra lystern är mycket uppskattad.


Trall efter snart veckor Åtgång. Visst är Sio ganska dyrt men håller det år utan behandling som dom lovar. Kärnfuru förbehandlat med SIOO-X lika hållbart som tryckt trall ? Lokala nyheter från Eskilstuna. Strängnäs, Flen och Sörmland. Finns i 1-liter och 2ml.


Efter att du har grund- och ytbehandlat noggrant, behöver du bara tvätta träytan vid behov. De flesta altaner är byggda av tryckimpregnerat trä, det som i bygghandel ser grönt ut och som med tiden ofta blir mörkt och fult. Men det finns knep att ta till. Köp trallvirke på Byggmax. Den ger en ljus och fuktavstötande trall och håller upp till ett år per behandling.


Snabb leverans, oslagbara priser! Tryckimpregnerad trall klarar sig bra utan behandling. Har du brunimpregnerad trall och vill behålla färgen så får du olja den med brunpigmenterad olja. Eftersom trä är ett levande material bryts det ned av fukt och mikroorganismer. Därför är det viktigt att underhålla trall och utemöbler.


Trall behandling

Sioo – en ny vinnare i längden …. Jag är en person som gillar att testa nya produkter. Det är väl en naturlig del av människans vilja till utveckling. Allt virke grånar med tiden men en behandling med träolja hjälper till att förlänga virkets fräscha utseende. Man lägger Woodprotection två gånger,.


Det kan vara svårt att veta vilken olja som passar just din trall. Här hittar du alternativen för att leda dig rätt i vårens viktigaste behandling. För dig innebär det en trall med färre fula kvistar som du kan göra dig illa på och en produkt som håller.


Trall behandling

Tvätta alltid med tralltvätt innan behandling. Brun trall 28x1används för att bygga altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.