fredag 20 april 2018

Brandgardin

Brandgardin

Automatisk vertikalt stängande brandgardin. Avsedd för brandsektionering upp till EI20. Med sprinkling kan EI1uppnås. Brandgardin monteras mot vägg eller i en nischöppning. Skyddar emot utvändig brandspridning mellan våningar, våningar som har förbindelse med trapphus,.


Brandgardin

En brandgardin är konstruerad för att stängas automatiskt vid signal från brandlarm eller rökdetektor. Brand- och rökgardiner monteras där det ställs brand- eller rökkrav på en öppning som en cell, en sektionsvägg eller en yttervägg. Vi har bästa kvalitet på brandgardin med brandklassning EI60. Vi utvecklar dörr- och portlösningar som uppfyller framtidens krav på säker, effektiv och stabil produktion. Vi bidrar med framställning av.


Din självklara partner när det gäller rök- och brandsektionering i alla miljöer. Certifieringen för denna brandgardin betyder att gardinen stänger ute branden i minuter, men värmen reduceras inte på andra sidan. Vi hjälper dig med ditt brandskydd! Når du besøger dette website indsamles en oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet.


I privatlivspolitik kan du læse mere detaljeret om de. Dette brandgardin rangerer blandt de sikreste på markedet. Läs mer om hur vi kan hjälpa er med Brandskyd se bl. Kontakta oss för mer information!


Förhindra spridning av brand och rök med brandgardin. BRANDJALUSI RIMSAFE E 240. Marknadens bästa brandjalusi. Brandjalusi avsedd att användas när man vill öppna upp en brandcellgräns eller skapa nya brandceller. Här hittar du allt du behöver om våra produkter och hur.


Brandgardin

Brandavskiljande gardiner är ett alternativ till andra byggnadsdelar som skall begränsa brand och rökspridning i en byggnad. FireScreen brandgardin er kundanpassas. Et brandgardin er ideelt til opdeling af rum i brandsektioner.


TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS. EIopfylder højeste brandkrav og er det mest fleksible på markedet. Våra brandgardiner kräver väldigt lite utrymme för att monteras, detta bidrar till snabba och smidiga.


Brandport Daloc Shar en väl beprövad konstruktion och är lämplig där det ställs krav på styrka, stabilitet och tålighet, tex i industrilokaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.