måndag 16 april 2018

Däckgunga dubbel

Häftiga Gungsitsar, Babygungor, Pargungor Med Mera - Slå Till Nu! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online!


Dubbel däckgunga i robinia. De mindre barnen kan sitta på plattan undertill och ha däcket som stöd för. Säkerhetsområde x m. Den klassiska däckgungan är tillverkadför att klara. Stor och snygg gungställning med däckgungor. Välj mellan: däckgunga , babygunga och sittgunga.


CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till din existerande lekplats. Två parallella däckgungor på en gungställning i robiniaträ. Ett klassiskt lekredskap för den allmänna lekplatsen, skolgården eller institutionen. R Gungställning - rundstock Inklusive bultar och rostfria gungleder.


En stor variation av utegungor, rutschkana ställningar och klättreväggar i stål och trä ramar. Däckgunga enkel Med plastbelagd kätting. Skapa din egna lekplats och låt fantasin flöda!


Gungan ingår inte i priset-finns både med däckgunga och kompisgunga. LADDA NER DATABLAD FÖR MER. Underlagsskivor för extra stabilitet. Levereras inom 5-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg.


Däckgunga dubbel

Här finns dem i flera kombinationer! Gungor för upphängning på trädgrenar eller ställningar. Vanligast är gungor som man sitter på. Vattendunk I Plast Liter.


En lekplats är mycket mer än bara en plats för lekVi tror att det är både roligt och nyttigt för barn att få känna och uppleva naturliga material när de. Inga kommentarer: Äldre inlägg Startsida. Prenumerera på: Inlägg (Atom) Före.


Gungor: Kompisgunga, babygunga, tvåvånings däckgunga och vanlig däckgunga. Annars kan Kent bli arg och börja gunga fram och tillbaka i sin däckgunga. Bland annat Darth Vader (med dubbel teleskopljussabel),.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.