onsdag 11 april 2018

Hyra mattvätt västerås

Hyra västerås – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Textilvårdsmaskin för privat såväl som kommersiellt bruk. Mycket effektiv för professionell och grundlig rengöring ända. Välkommen till Västerås Ångtvätt AB. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för tvätt kemtvätt i Västerås.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning.

Vi har ett brett sortiment av bodar. Mattvätt för både städbolag, hotell, kontor och hem. Hyreshuset i Sollentuna tänker ECO.


Forslunds Tvätt är ett miljövänligt hotelltvätteri i Västerås. Hos oss kan ni även hyra entrémattor. Stort golvmunstycke för mattvätt och litet handmunstycke. Hos Hyr4an kan du hyra släpvagn med kåpa och Dollyvagn för biltransport i Västerås.


Hos BudgetHyra som står bakom denna sida så kan kan man hyra textiltvättmaskiner även kallade mattvättmaskiner eller. Transportkärra finns även det att hyra till.

Vi använder vår egenutvecklade och prisbelönade mattvättmaskin! Brett sortiment och mer än års erfarenhet av uthyrning och försäljning av maskiner. Förra året gick företaget med förlust.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. För professionell rengöring av möbler, För professionel rengöring av möbler, mattor. Få upp till olika prisförslag via Servicestart.


Så när din matta eller möbel behöver rengöras och du vill hyra en möbel- och mattvätt - ring oss! Självklart hyr vi även ut till företag. Behöver du något utrustning för bygget? Det lönar sig alltid att fråga oss. Snabbt, säkert och effektivt.


För rengöring av mattor hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.