onsdag 18 april 2018

Isolering akustik

Välkommen till ett lyhört företag! Isolering Akustik är proffs på undertak och systemväggar. Vi finns i Västerås med massor av ider!


Undertak och systemväggar ligger oss varmt om hjärtat. Specialister på ljudisolering och förbättring av akustik.

Ljudisoleringsexperten har lång erfarenhet av ljudisolering. Vi isolerar kontor, lägenheter och barer. Syftet med akustikkraven är främst att förhindra oljud som sanitär olägenhet, men på senare år har inriktningen mer varit att skapa god komfort.


Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra. Med rätt akustikprodukter och smarta lösningar kan ljudvolymen sänkas i alla miljöer.


Paroc Akustik kan hjälpa dig hitta en lösning för dina behov.

Ljudmätning sker vid besiktning av lägenhet eller offentlig. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 8TKR. Det sitter lika många kvinnor. Profisol förser isoleringsentreprenörer och akustikspecialister med marknadens bästa produkter inom akustik.


Våra produkter tillämpas inom bland annat. Vi tillverkar monterar och säljer produkter för förbättrad akustik och lägre ljudnivå. Allt om isolering , efterisolering och vägledning till byggregler. Med Sylomer SUPER-hängare möjliggörs en hög akustisk isolering av undertak, hängande konstruktioner, rör m. Sylomer-materialet kombinerar både en fjädrande. Det är inte bara vi på Knauf Insulation som är nöjda med vår isolering.


Arkitekterna jublar åt en smidig lösning som inte kräver en massa utrymme. Stenullsfibrer - en naturlig ljudvall. Den öppna och porösa strukturen av stenull gör den till ett effektivt skydd mot buller. ROCKWOOL isolering är en av de.


Både akustik och ljudisolering förbättras i lägenheten eller kontoret med hjälp av ett undertak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.