tisdag 17 april 2018

Platsbyggd trappa

Allt färre nöjer sig med enkel trappstandardmodell i furu. Här får du tips om spännande trappor. Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken.


Snygg källsortering – finns det? Jag håller med – det är inte helt lätt.

Antingen så kommer det se lite halvtaskigt ut. Detta för att du ska få precis den trappa du drömt om till rätt pris. Hittar du inte det du söker är det bara att fråga – vi kan uppfylla de flesta önskemål. Flexitrappan tillverkar trappor som du enkelt kan bygga själv. Detta tackvare en lösning med ställbara steg.


När du väl har bestämt dig för en trappa , kan du med hjälp av monteringsanvisningar själv sätta ihop och montera den. Vår trappa för utomhusbruk passar på många olika ställen. Det är enklare än du tror.

I slänten eller upp till balkongen. Kanske behöver du en lösning för trappan ned till bryggan eller. Upp till övervåningen, här i Universumet, leder en svängd L-formad och platsbyggd trappa. Den är trivsam och lätt att gå i. På gångsidan finns en rund ledstång.


Vi har marknadens bredaste sortiment av moderna trappor av yppersta kvalitet. Letar du efter trappa med ett modernt formspråk har du hittat rätt. Weland raka trappor tillverkas i en effektiv produktionslinje. Detta ger en trappa som har stor måttnoggrannhet med en stor leveranskapacitet.


Har du två våningar hemma så har du en trappa , och kanske också lite ågren över hur mycket plats den tar upp. Här är några tips på hur du kan anväda den. Lär dig bygga en trappa ! Genom att använda en gammal formel har många byggare fått bra förhållande mellan djup och höjd på sin trappa.


Vi hjälper er att fram den bästa lösningen för varje trapprojekt. Om du önskar en specialdesignad trappa till. Poolen är 5×m och har en platsbyggd trappa och en svetsad mm liner.


Pool med Tjälldén Pooltrappa – Örebro. Problem med knarrande trappa ?

Vill du byta trappa inomhus? Vitaby snickerifabrik hjälper dig skapa en snygg, platsbyggd trappa som ger ditt hem karaktär och personlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.