torsdag 24 maj 2018

Bredd trappa inomhus

Bredd trappa inomhus

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Hur bred är vanligtvis en trappa som man har inomhus (i mitt fall ev. en L- trappa )? Och hur smal trappa tror ni man kan ha utan att den känns. Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus ? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken.


Bredd trappa inomhus

Trapplanen bör ha minst samma bredd som trappan. Dörrar på trapplan bör placeras så att det inte blir svårt att passera. Ny trappa – så här mäter. De viktigaste måtten är trapphöjden, mäts mellan färdigt golv till golv, trappans bredd mätt mellan vangstyckens utsidor, och. Lär dig bygga en trappa ! Dimensionen är x 1mm men kanterna är sågade så de hyvlas ner till 1mm bredd med lätt avrundade kanter.


Stegens bredd : reglar om 45×145. För trappor inomhus måste man ju även. Hos Bygghemma hittar du flera olika typer av spiraltrappor, både för inomhus - och utomhusbruk.


För att få en bra trappa att gå i bör det vara ett visst förhållande mellan bredden och höjden på stegen, det vi kallar stegbredd och. Vi planerar och tillverkar alla trappor enligt det utrymme som är reserverat för trappan. Om man vill ha en trappa som är bekväm och säker att gå i, kan det.


Tabellen nedan visar dig hur mycket plats trappan kräver. Måtten är baserade på följande förutsättningar, stegbredd på minst 2mm i gånglinje som. Räcken och ledstänger inomhus.


Med tanke på framkomlighet i utrymningsväg bör den effektiva bredden. Ska ni bygga nytt eller renovera och funderar på trappa inomhus hoppas vi att ni i vårt breda sortiment ska hitta inspiration och rätt modell just för er. Där finns trappor som inte är mer är mm breda. Ju brantare trappa desto mindre utrymme krävs, men den blir också ofta mindre bekväm att gå i. Weland spiraltrappa för inomhusbruk är en trappa som du kan kombinera och utforma till det du behöver i din miljö. Material vi använder till trappan är trä.


Behöver du en vindstrappa eller inspektionslucka till din nya vind? Vi på K-rauta har allt för trappor och räcken, från plansteg till bakkantslist och sättsteg. Moderna trappor till bostäder.


Luftiga och eleganta designtrappor som blir en del av inredningen i ditt hem. Våra moderna trappor finns i sju modeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.