onsdag 30 maj 2018

Läder handtag

Fina läderhandtag och knoppar som passar luckor, garderober, skåp och lådor. Snabba leveranser och rätt pris! Stort utbud av knoppar t. Läderhandtag på Bygghemma Bra priser och snabb leverans.


Vi tillverkar av remläder, sidläder och lindat läder.

Här hittar du handtag , beslag och knoppar i läder , till kök, badrum, byråer och garderober. Montera dom där du vill! Välkommen till Barahandtag!


Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Eftersom min dator blev snodd för ett tag sedan så har jag även blivit av med en massa bilder, bland annat några av dom som visar hur man gör läderhandtagen som. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag , kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.

Finn ett stort utbud av kökshandtag och knoppar till dina köksluckor hos Marbodal. Vi har läderhandtag för byrå, garderob, badrum och kök. Alltid bra priser på Handtag hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Handgjord arkitektonisk hårdvara.


Klassiskt slät läder och klassisk nappa. De får stå ut med att du drar i dem varje dag, men handtagen i köket ska ändå kunna bidra med både stil och elegans. Vårt utbud av kökshandtag och. Inspireras av Theofils moderna läderhandtag och flärpar. De flesta av våra handtag är tillverkade av garvat svenskt kvalitetsläder från.


Du hittar handtag med olika utseenden och stilar hos oss. Ett handtag i rostfritt stål ger en modern och stilren känsla medan våra handtag i läder ger en mer. Möbelhandtag i design av svenska Superfront. Finns i en mängd material och färger.


Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Ditt kök skräddarsys efter dina mått, önskemål och valda material.

Priset varierar beroende på dessa parametrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.