torsdag 31 maj 2018

Pillerburk metall

Pillerburk metall

Liten pillerburk för värktabletter! Håll reda på huvudvärkstabletter och annat genom att förvara dem i en läcker liten pillerask. Pillerburk i nickelfri metall med tre fack. Vi har reklamprodukter som passar alla!


Marknadens lägsta pris på pillerburkar metal med ert budskap. Praktisk pillerburk i metall. Luft-och vattentät pillerburk i rostfritt stål.


Fäst den i nyckelknippan så finns alltid till hands när du behöver din medicin. Finns i två olika storlekar. Hitta Apotek Visa alla apotek. Här hittar du det som passar dig bäst. Apotek Hjärtat har över 3apotek över hela landet - från norr till söder.


Pillerburk metall

Kan ett föremål vara omtänksamt? Den “smarta” pillerburken är ett försök att koppla samman traditionellt hantverk med modern teknik. Snusdosa metall Classic Steel med gravyr.


Du väljer din egen gravyrtext, textstorlek och typsnitt. Fri frakt och snabb leverans! Här presenterar vi vårt utbud av snusdosor. Allt ifrån enkla dosor av plast till avancerade designerdosor av metall. I de flesta fall kan du lägga en vanlig.


Pillerburk metall

Axon Profil har ett brett sortiment av smarta och funktionella nyckelringar i plast och metall. En prisvärd och användbar reklamprodukt för t ex läkemedelsbolag och. Här finner ni pillerburkar till et.


Rund liten burk i metall med indiskt motiv på. Perfekt att förvara ringar, halsband eller tabletter i. Köp billiga nyckelringar här. Handla tryggt och enkelt med fri frakt här hos oss.


Pocket Scale MH-Series 0. Grinder Mini Plast delars 12pack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.