tisdag 19 juni 2018

Bryggstege aluminium

Bryggstege aluminium

Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Med sina fyra steg är denna stege. Aluminiumstegarma är tillverkade av marinaluminium som tål. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Bryggstege aluminium

En stabil bryggstege som enkelt tar dig upp ur och ner i det svalkande badvattnet. Enkel att montera på din brygga och kräver inget underhåll, du kan bara njuta av. Du beställer produkter i webbutiken genom att flytta över dem i din kundvagn och betala innehållet i korgen i nätbetalningstjänsten. Marknadens största utbud.


Ta dig upp upp ur vattnet lika lätt som du kom i! Galvaniserad rörkonstruktion med ledstång och fyra fotsteg av svart plast med dränerande bikakemönster. Tillverkad av varmförzinkat stål. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Arbetsställningar i aluminium gör det möjligt för dig att utföra arbeten på hög höjd utan att för. En enkel och smidig bryggstege med den fällbara funktionen inbyggd.


Bryggstege aluminium

Hoppa inte i vattnet utan att kunna komma upp igen. Köp dina bryggstegar direkt från Stegfabriken. Komplettera med konsoler och stag för olika väggavstånd samt med.


Finns i tre olika längder 4-, 6- eller steg. Vårt mål är att tillhandahålla marknadens bästa och säkraste stegar och ställningar för alla ändamål och höjder. Följ oss på sociala medier och ta del av.


Bryggstege aluminium

Bryggstege Bolmen 5Fällbar 4. Stävstege vinkel Båtsystem ST 135. Pulpit Hajfena Stege av aluminium. Lämplig för montage där mindre breddmått krävs. En smart förlängningsdel till din bryggstege som ger dig två extra steg på 450xmm att klättra på. Passar bra om du har en.


Inklusive hjul, kroksatsen möjliggör att rulla upp stegen på. Den är lätt att bära och smidig att använda. Håll utkik efter den gröna etiketten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.