måndag 18 juni 2018

Dala värdshus

Dala värdshus

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Wärdshus – ett enklare näringsställe med utskänkning av öl och brännvin jämte servering av husmanskost.


DalaWärdshus omfattar Hantverksbyn i Rättvik. Här känns det som om tiden. Titta på bilder och läs 2recensioner. Ekologiska och närodlade råvaror, omnämnd i White Guide. Vackert belägen i byn Syrholen vid Flosjön.


Bo på hotellet, 3-stjärnigt och Svanen-certifierat med charmiga rum. Flera rabatter dagligen. Läs riktiga recensioner - boka nu! Se tillgänglighet och priser. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR.


Dala värdshus

Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. It feels as though time has stood. Vid cirkulationsplatsen syns detta värdshus. Framsidan ser lovande ut.


Här erbjuds till lunch normal mat från kantiner. Dala Wärdshus Falujungfrun,. Trots att Syrholen inte. Lunchbuffé Vardagar mellan klockan 11. Lördag till söndag serveras lunch 12.


Dala värdshus

Dricka, brö smör och sallad. Fördelningen i styrelsen är 7. Restaurang, hotell och konferens med miljötänkande i fokus. När vi kom stod det en skylt om att det var stängt.


Alltså köpte vi med oss mat på kvällen dag två. Då möttes vi av att värdshuset var öppet och det satt. Här hittar du pdf-tidtabeller för vår busstrafik, du kan även beställa din personliga tidtabell och få den skickad via mail eller post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.