torsdag 7 juni 2018

Fristående stege

Stort sortiment av stegar till låga priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Robust arbetsbock som tål stora påfrestningar. En robust arbetsbock som tål stora påfrestningar och tuff, daglig användning.


Vi säljer säkerhet i varje steg.

Den vanligaste orsaken till stegolyckor är att stegen glider nertill. För att undvika detta är det viktigt att stegen är rätt. Fristående kombistegar finns i 2-delade och 3-delade modeller. Med våra olika kombistegar är användningsområdena många.


De kan dels användas som en lång. TAWI stegar har i flera decennier levererat stegar av högsta kvalitet. I vårt breda sortiment finns bland annat enkelstegar, trappstegar. Stabil aluminiumstege med fyra eller fem trappsteg och svart, exfolerat toppsteg.


Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med.

En kombistege är precis vad det låter som - en stege av flera kombinationer. Kombistegar kan nämligen användas både som enkelstegar och som fristående stegar. En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Plattformens mått är 3x 2mm. Kan användas som enkelstege, fristående stege , på ojämna underlag samt i trapp.


Universalstege standard är en stege med många uppställningsalternativ. Godkänd som fristående stege eller som anliggande stege. Fälls lätt ihop till ett. Allroundstege för många användningsområden.


Kombistegen kan användas som två enkelstegar, som en utskjutsstege eller fristående. Välj en kombistege om du vill. Stödbenen breddar stegbasen och minskar risken för att stegen välter i sidled. Monteras enkelt på stegens ben och är också lätta att justera vid behov.


Stegen har funktioner och kan enkkelt förvandlas från fristående A- stege till anliggande enkelstege. Anliggande stege som är längre än m. Annan fristående stege. Fyll i artikelnumret på din stege för att hitta rätt reservdel, om du inte vet scrolla ner så guidar vi dig.


Skeppshult Proffs Kombistege - Tillverkad av kraftig I-profil i aluminium.

Stegen används som utskjut-, kombistege ( fristående ) eller stycken enkelstegar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.