tisdag 26 juni 2018

Glidskydd för stege

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Stort sortiment av stegar till låga priser. Spara tid och pengar med Kelkoo. Jämför Nätbutikers Priser. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.


Glidskydd för stege

Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Behöver du ett glidskydd för ditt tak? Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver.


Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa. Passar alla takprofiler. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. Tillverkas av varmförzinkat stål.


Glidskydd för stege

Skorstensskyddaren erbjuder allt inom taksäkerhets- och takskyddsprodukter. Material dimention 25mm x 5mm. Beställ glidskydd på nätet hos Stegfabriken. Snabb leverans hem av stegar, trappor och ställningar från Sveriges största Stegfabrik på nätet. Huset är på två våningar med 8m till takfot så jag antar att det inte går att sätta stege ? Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag! Förhindrar att stegen glider i sidled eller bakåt. Skall användas där anliggande stege till tak används, glidskydd universal kan monteras både.


Glidskydd för stege

Har fått påpekande av sotaren att vi saknar glidskydd för stege. När jag kollar runt i byggvarubutikerna så hittar jag en massa varianter för. I mitt tycke är inte de normala glidskydden av en sådan styrka att den kan ta ut tyngden av stege och. Men placering av takstege och glidskydd ska.


Fördelen med att handla på Internet är många. I vår Internetbutik får du snabbt och enkelt en överblick över produktutbud och priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.