torsdag 7 juni 2018

Golv massivt trä

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Här får du veta det du behöver innan du införskaffar ett massivt golv. Massivt Trägolv Södra Furu Solid Längd:.


Golven känns rejäla och kraftiga samtidigt som de verkligen tillför något till inredningen. Att använda trä som golv är både vackert och. Oavsett om det är ett massivt trägolv eller en lamellparkett är känslan liknande och värmen som trä.


Ett naturligt massivt trägolv har en härlig känsla vare sig det är Furu, Ek eller något annat trä. Då det är just naturligt och levande behövs lite mer. Låt fötterna vila mot ett vackert golv i massivt trä.


Golv massivt trä

Hos oss hittar du färdigmålade och obehandlade furugolv. Fördelen med ett färdigmålat golv. Ett massivt trägolv är ett golv som genomgående består av ett och samma träslag. Trägolv består således av ett naturmaterial som påverkas.


Råvaran till våra furugolv kommer från norrländsk senvuxen tall av bästa kvalite’. Eftersom massivt trä är ett. Golv som är behandlade med Osmo.


Golv massivt trä

Det finns inget golvmaterial som kan jämföras med trä vad gäller känsla, flexibilitet och hållbarhet. Vi är specialister på exklusiva. Kraftigt, klassiskt och robust grangolv i olika bredder och tjocklekar. Välkommen in till oss på Sekelskifte och vårt sortiment av massivt trägolv av gran! Med ett massivt trägolv får du ett naturligt golv med liv och värme.


Du väljer ett golv som får dig att må bättre hemma. Trä har den effekten på oss. Lamellparkett består av ett ytskikt på minst mm massivt trä på en träfiberplatta.


Ytbehandlingen har också betydelse för golvets kvaliteer och utseende. Vid motering av ett massivt trägolv på golvvärme får. När det är ingjuten golvvärme i betongplattan ska man skruva golvet genom att lägga en mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.