måndag 25 juni 2018

Kylare aluminium

TIG svetsade i aluminium , godset till tankarna är mm tjockt så dom är extra stadiga. Aluminiumkylare Direct Fit. Behöver du delar till din bil?


Kylare aluminium

Lövén Racing har sålt bildelar till Amerikanska bilar i över år. Vi har delar till både gatbilar och racing. EUR: Finlan Danmark and other countries in EU.


EU2: Ålan USA, Schweiz and other countires outside of EU. If you are a company with valid VAT number for import. Varje modell passar i flera bilar än vad vi. Designad för bästa kyleffektivitet med en tjocklek bredd än original.


Kylare aluminium

Ett prestanda-alternativ. Frakt: Klass - max kg. Kan levereras med svetsade AN-kopplingar till expansionskärl mm.


Vi konstruerar, tillverkar och renoverar kylare till fordon, entreprenadmaskiner, tåg och industri i material som aluminium , koppar, mässing och rostfritt. Beroende på hur mycket tryck du får i kylaren så kan det gå olika bra. Funderar på en alu kylare.


Kylare aluminium

På nyare bilar finner du i normalfallet en kylare som är tillverkad i aluminium men på äldre bilar är det vanligare med mässing. Här finner du all information du kan behöva veta om kylare och värme till fordon, industri och entreprenad. Modellanpassad högkapacitets vattenkylare i aluminium för Volvo.


Byt därför kylare i tid innan det blir följdfel som beror på överhettning. SP dubbelradig vattenkylare helt i aluminium. Totalmått BxHxT: 700x480xmm. Cellpaket BxHxT: 570x480xmm.


Kylare aluminium

Vi tillverkar, reparationer,. Det finns ett antal sätt att åtgärda en läckande kylare. En kall-svets kan användas, eller du kan löda läckan i sömmen. Att uppgradera sin vattenkylare sänker ofta motortemperaturen mycket.


Vattenkyl i aluminium för bästa kylning. Både universal vattenkyl och modellanpassad. Kylare 130X230mm Orion 36-RX 250cc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.