tisdag 31 juli 2018

Bygga trästege

Vi tänker bygga ett loft ovanför barnkammaren och vill gärna ha en stege dit upp som inte tar så stor plats i rummet. Kan ni hjälpa oss med detta? Jag frågar innan jag börjar och märker att det blir fel.


Ska bygga en stege till en loftsäng av reglar i vanlig furu. Frågan är hur jag ska få. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Stegen på väggen fortsätter här på luckans översida. Att bygga en stege behöver du: Hur man bygger en stege. Ett förslag är då att bygga din egen med hjälp av en gammal stege och några enkla lampor.


Men här kommer lösningen – en trästege. En traditionell A-stege i trä, nuförtiden görs de i aluminium. Aluminiumstegen är lätt men det är nog denna variant av trä också. En variant på temat är att använda en gammal vacker trästege som klädhängare.


Eller att bygga en helt ny, som den här. Kunskapsbanken på byggoteknik. Jag bor i Stockholm men kan bygga på annan ort mot reseersättning. Här visar vi flera tips till stegarna som du antingen köper färdiga eller bygger själv.


Trästege , funderar på om jag ska måla den vit? Ett hus behöver stegar till skorstenarna och vi tyckte inte att de moderna brandstegarna i metall passade in på vårt hus så vi valde att bygga en egen. Vi håller på att bygga sovloft till två av barnen (ett var). En snygg trästege kan vara en riktig detalj i hemmet eller ett bra arbetsverktyg när du behöver något mer stryktåligt. Besök oss på Stegproffsen.


Tänk dock på att användning av trästege utomhus kan leda till att stegen tappar bärkraft och till och med ruttnar på grund av fuktskador. Det ska inte vara svårt att bygga rätt. Ta hjälp av en certifierad bygg - och trävaruhandlare så märker du skillnaden. Silkeborg Loftstege - mm djupa steg - Silkeborg trästege är perfekt för villan eller huset. Levereras obehandla förpackade i plast.


Bygga trästege

Vi har byggt den här hyllan av en hopfällbar trästege , där hyllplan lagts på varje stegribba. XL- BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela landet. Tjenare ska bygga två nya jaktorn på marken de ena vid ett hygge å de andra vid en åker skulle vilja ha lite inspiration å ideér helst lite bilder å! Denna typ av stege är vanligast i privata hem och passar dig som behöver en trästege som gör sitt jobb utan att vara allt för avancerad eller dyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.