torsdag 26 juli 2018

Container isolering

Vi verkar internationellt, men våra största. Vår isolering är speciellt framtagen för containers i för nordiskt klimat och består av 35mm cellplast och 12mm plywood som vi monterar på väggar tak och dörrar. Jag har köpt en standard fots container som jag ska ha som förrå mc-garage och dito verkstad. Det viktigaste är att hålla torrt i containern ,. Vill du hyra eller köpa container fot?


Levereras med eller utan tillbehör såsom isolering , el, hyllor, värme eller lås.

TITAN Canons Park säljer och hyr ut containers , bodar och moduler. Sedan starten har vi levererat till tusentals nöjda kunder över hela landet. En container som sådan är inte vidare bra som hus. Dålig isolering (stål leder värme bra) och dålig ventilation. Köp eller Hyra Container av Lundby Container Service.


Vi erbjuder Försäljning, Uthyrning, Leasing eller Ombyggnation av till fot stora containers. VIll du hyra eller köpa container fot? Söker du en container som isolerar?

Ett alternativ är att använda återvunnet material. Isolering kan vara mineralull som är billig. Denna container är inte isolerad men dem som säljer den säger att det inte. Frigolit eller stenull för isolering är ett bra förslag men du får likaväl.


Vi bygger även om container , allt från låsbommar,klassade låsbommar, isolering ,. Vi har alla typer av container och storlekar,. Vi säljer och hyr ut container för förrå lagring, transport samt specialenheter. Vi isolerar och blir höga som hus. This feature is not available right now. Undervåningen byggs av tre containrar ,. Gamla containrar , som gjort färdigt sin tjänst på världens hav, är inte svåra att få tag på.


Man förser dem sedan med isolering ,. Den slutna cellen blir en hård isolering som både isolerar väl och ger en stabilisering åt konstruktionen upp till 2gånger. Plåthall eller Container.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.